تحلیلگران راهکارها را برای حل چالشهای شرکتهای دانشبنیان و خلاق ارائه میدهند
فراخوان چالشهای سیاستی با موضوع ارتقای ظرفیت قانونی کشور در زمینه توسعه اقتصاد دانشبنیان و توسعه زیستبوم شرکتهای خلاق اعلام شد.
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای حمایت از شرکت های خلاق این چالش سیاستی را برگزار میکند. هدف از آن شناسایی مشکلات و چالشهای توسعه علم، فناوری و نوآوری در فضای تقنینی کشور با حضور محوریت بهرهگیری از نتایج در بخشهای مختلف و به طور خاص برنامه هفتم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است.
چالشهای سیاستی با موضوع ارتقای ظرفیت قانونی کشور در زمینه توسعه اقتصاد دانشبنیان و توسعه زیستبوم شرکتهای خلاق، محورهایی چون رفع مشکلات شرکتهای دانشبنیان و شرکت های خلاق، چالشهای تنظیمگری محیط کسبوکار استارتاپها و مدلهای نوین کسبوکاردر زیستبوم شرکتهای خلاق، تبیین اولویتهای مأموریتگرای کشور در برنامههای توسعه را مد نظر قرار داده است.
همچنین از دیگر محورهای « چالشهای سیاستی با موضوع ارتقای ظرفیت قانونی کشور در زمینه توسعه اقتصاد دانشبنیان و توسعه زیستبوم شرکتهای خلاق» میتوان به شناسایی و تشریح برنامههای سیاستی اجراشده در کشور و مقایسه آن با تجربیات کشورهای پیشرو، ارتقای نظام تأمین مالی اقتصاد دانشبنیان با رویکرد تنظیم ابزارهای مالی جدید، مقررات و برنامههای سیاستی ارتقای نقش شرکتهای بزرگ در توسعه زیستبوم نوآوری و شرکتهای خلاق کشور، شناسایی و ارایه برنامه ها و سیاست های تقاضا محور جهت توسعه و حمایت از شرکت های خلاق و نوآور اشاره کرد.
آثار برتر در سلسله نشستهایی مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته و تدقیق و تقویت میشوند. همچنین پیشنهادات تحلیلی برتر در قالب طرحهایی پژوهشی تعریف شده و با حمایت مادی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری در افقهای زمانی 3 ماهه توسط گروههای پژوهشگر انجام میشوند.
علاقهمندان به شرکت در این رویداد تا 31 اردیبهشت سال جاری فرصت دارند تا پیشنهادات تحلیلی خود را حداکثر در 3 صفحه به آدرس رایانامه پژوهشکده مطالعات فناوری ارسال کنند.
مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
پایان پیام/24