مجلس و فناوری
زمینه جذب نخبگان را شرکتهای دانشبنیان و خلاق فراهم میکنند
یک نماینده مجلس با اشاره به نقش شرکتهای خلاق و دانشبنیان، از توانمندی این کسب و کارها برای شناسایی ظرفیتهای کمتر شناخته شده در نواحی گوناگون کشور گفت.
منصور علی زارعی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی از استان مازندران با اشاره به توجه بخشی به شرکتهای خلاق و دانشبنیان در نواحی و مناطق کمتر برخوردار و دور از پایتخت ادامه داد: شرکتهای خلاق و دانشبنیان در جایگاه مغز متفکر کشور میتوانند با نوآوری خود، چالشهایی را که کشور با آنها دست و پنجه نرم میکند، برطرف سازند.
این نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی با اشاره به توجه مجلس شورای اسلامی به حمایتهای قانونی از این کسب و کارها افزود: نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی بسیار تلاش کردند تا از طریق تصویب قوانینی مانند قانون تسهیل کسب و کار و قانون جهش تولیدات دانشبنیان، همه ظرفیتهای قانونی را برای حل مشکلات این شرکتها و تقویت هر چه بیشتر آنها به کار گیرند.
ظرفیت اقتصادی بالای بخش کشاورزی
زارعی با اشاره به ظرفیتهای موجود در استانها و شهرهای مختلف کشور در حوزه صنایع خلاق و دانشبنیان عنوان کرد: باید این ظرفیت وجود داشته باشد که شرکتهای خلاق و دانشبنیان در تمامی بخشهای کشور به صورت همسان و هماهنگ توسعه پیدا کنند و صرفا به یک محدوده امکاناتی متمرکز نشوند. شرکتهای دانشبنیان و خلاق میتوانند با تکیه به توانمندی نوآورانه و فناورانه، مزایای بومی را به ثروت بدل سازند.
وی با اشاره به ظرفیتهای مختلفی چون کشاورزی فناورانه و نوآورانه عنوان کرد: برخی مواقع جوانان خلاق در رابطه با مسائل مرتبط با پارکهای علم و فناوری به بنده مراجعه میکنند، از این تریبون اعلام میکنم که آمادگی دارم تا هر آنچه در توان دارم برای حل مشکلات این قشر فرهیخته به کار گیرم، یقین دارم دیگر نمایندگان نیز چنین همت و نظری دارند.