شرکتهای خلاق مسیر توسعه کشور را هموار میکنند
یک نماینده مجلس بر حمایت از شرکتهای خلاق و نوآور در برنامه هفتم توسعه تاکید کرد.
محمدصالح جوکار نماینده یزد در مجلس شورای اسلامی گفت: موضوع شرکتهای دانشبنیان، خلاق و نوآور به عنوان سیاستهای نظام پذیرفته شده است و از سوی رهبر انقلاب نیز ابلاغ شده است. بیشک، دستگاههای متولی باید تمام تلاش خود را به کار گیرند تا زمینه رشد و توسعه این شرکتهای نوآور را فراهم کنند.
جوکار در ادامه افزود: برنامه ششم توسعه رو به اتمام است و برنامه هفتم باید به تصویب برسد. یقیناً یکی از محورهای برنامه هفتم و احکام مرتبط با آن باید حمایت از شرکتهای خلاق و نوآور باشد. همچنین در بودجههای سالانه نیز با توجه به حوزه کاری گسترده شرکتهای خلاق، باید حمایتهای مناسبی به آنها اختصاص یابد.
وی با اشاره به ظرفیتها و تمایل مجلس شورای اسلامی به حمایت از اینگونه شرکتها افزود: با توجه به تصویب قوانین حمایت از شرکتهای دانشبنیان، میتوان حمایت از شرکتهای خلاق را نیز در این قانون منظور کرد تا این جوانان خلاق و نوآور بتوانند در سایه این حمایتها، شرکتها و استارتاپهای خود را به مولدهای محلی اشتغال و درآمدزایی تبدیل کنند.
جوکار همچنین بیان کرد: در صورتی که بخواهیم در کشور به استقلال برسیم و وابستگی اقتصاد به بیگانگان را مرتفع کنیم، چارهای جزء تکیه به این جوانان خلاق و زیستبوم نوآوری و خلاقیت در کشور نداریم. حوزههای مانند پزشکی، آی تی، صنایع دیداری و شنیداری، گردشگری و دهها حوزه و رشته مستعد دیگر، وجود دارد که میتواند به بستری برای تولد کسب و کارهای نوین، پویا و بالنده تبدیل شود. فعالان صنایع نرم و خلاق و نوآوران، باید احساس کنند که زمینه کار برای آنها به درستی فراهم شده است و از نظر مالی و تسهیلات نیز، دغدغهای نداشته باشند تا بتوانند به یک محور قابل اتکا در اقتصاد کشور، تبدیل شوند.
گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری
پایان پیام/ 33