ستاری در نشست مشترك تجاری ایران و اوگاندا تاکیدکرد:
عزم جدی ایران برای توسعه روابط بینالمللی مبتنی بر فناوری و نوآوری
به اعتقاد معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، ظرفیت خارقالعاده نیروی انسانی تحصیل کرده و خلاق فعال در زیستبوم کارآفرینی و نوآوری ایران، مهمترین زمینه برای همکاریهای بینالمللی در حوزه علمی، فناوری و اقتصادی به شمار میرود و در این راستا ایران آماده همکاری و توسعه روابط مبتنی بر محورهای یادشده است.
به اعتقاد معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، ظرفیت خارقالعاده نیروی انسانی تحصیل کرده و خلاق فعال در زیستبوم کارآفرینی و نوآوری ایران، مهمترین زمینه برای همکاریهای بینالمللی در حوزه علمی، فناوری و اقتصادی به شمار میرود و در این راستا ایران آماده همکاری و توسعه روابط مبتنی بر محورهای یادشده است.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری ،سورنا ستاری با اشاره به بهبود شاخص های حوزه فناوری و نوآوری ایران در سال های گذشته گفت : ارتقای جایگاه ایران در شاخصهای جهانی نوآوری (GII)باعث شده است تا جایگاه کشورمان در حوزه برخی از فناوری های کلیدی در بین کشورهای برتر دنیا قرار بگیرد.
ستاری، بهبود شاخص جهانی نوآوری ایران از رتبه ۱۲۰ به ۶۰ اشاره کرد و گفت: این سیاست ها در راستای ایجاد محیط مساعد کسب و کار پایه ریزی شده است چرا که ایجاد این محیط، مهمترین لازمه برای رونق کسب و کارهای دانش بنیان و ارتقاء جایگاه ایران از نظر نوآوری و کارآفرینی به شمار می رود.
وی ادامه داد: بهبود قابل توجه وضعیت علم و فناوری ایران متاثر از سیاست های دولت برای حرکت به سوی اقتصاد دانش بنیان ایجاد زیست بوم مساعد کارآفرینی و نوآوری در سالهای اخیر است.
زیستبوم مساعد کارآفرینی و نوآوری زمینهساز همکاریهای بینالمللی
رئیس بنیاد ملی نخبگان، جایگاه مطلوب ایران از لحاظ تعداد فارغ التحصیلان رشته های علوم پایه و فنی و مهندسی را یادآور شد و گفت: تعداد متخصصان فعال در حوزه های نانو فناوری زیست فناوری علوم شناختی بهبود قابل توجهی داشته و وضعیت علم و فناوری ایران را ارتقا بخشیده است.
وی با اشاره به ایجاد محیط مساعد کسب و کار شرکت های دانش بنیان و استارتاپی افزود: در ایران محیط و مساحت برای فعالیت شرکت های دانش بنیان ایجاد شده است به طوری که برخی از استارتاپ های موفق طی ۵ سال گذشته توانستند جای خود را در میان درآمدزاترین و اشتغالزا ترین کسب و کارهای کشور پیدا کنند.
وی با اشاره به اینکه در این زیست بوم کارآفرینی و نوآوری، خدمات و محصولات مختلفی تولید و ارائه شده و زمینه خوبی برای اشتغال جوانان شده است ،اظهار کرد: با ایجاد بسترهای حمایتی مناسب، توانستیم ارتباط میان مراکز نوآوری و متخصصان محصولات مختلف را به نوآوری و تولید برسانیم.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری ابراز امیدواری کرد این جلسه بتونه فتح بابی برای ارتباطات شرکت های دو طرح و تبادلات فناوری در حوزه های مختلف از جمله شرکتهای دانشبنیان و استارتاپ ها شود.
عزم جدی ایران برای توسعه همکاریهای فناورانه و نوآورانه
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری به عزم ایران برای توسعه روابط مبتنی بر توسعه علمی و همکاری های فناوری اشاره وتاکید کرد:ایران با ظرفیت خارق العاده نیروی انسانی و تبوم کارآفرینی و نوآوری آماده توسعه همکاریهای علمی فناوری و اقتصادی با کشورهای دنیا است و همکاریهای و توسعه همکاریهای این حوزه با کشورهای اتحادیه آفریقا، جزو اولویت های جدی دولت جمهوری اسلامی ایران قرار دارد.
وزیر علم، فناوری و نوآوری اوگاندا اليودا توموسيجه در ابتدای این جلسه با اشاره به دستاوردهای متخصصان ایرانی گفت: ایران توانسته است با سیستم آموزشی مناسب متخصصان زیادی تربیت کند
وی افزود : دستاوردهای ایرانیان در حوزه کشاورزی و بایو تکنولوژی مورد توجه و قابل تقدیر است.
استقبال بازار اوگاندا از محصولات فناورانه ایرانی
بر اساس این گزارش در نشست مشترك تجاری ایران و اوگاندا محصولات فناورانه شرکت های دانش بنیان ایرانی مورد توجه شرکت هاي اوگاندایی قرار گرفت .
نشست تجاری ایران و اوگاندا با محوریت شرکتهای فناور و با حضور ۱۵۰ شرکت فناور دو کشور، معاون علمی و فناوری رییس جمهور ، وزیر علم ، فناوری و نوآوری اوگاندا و شرکت های ایرانی و خارجی برگزار شد چهارشنبه ۱۱ مهرماه سال جاری در کامپالا پایتخت اوگاندا برگزار شد.