اشراف و آگاهی رهبری به حوزه علم و فناوری
مشاور معاون علمی و فناوری گفت: افسران جنگ نرم و حوزه علم و فناوری تکمیل کننده انتقام سخت برای ضربه زدن به آمران و عاملان جنایت ترور سردار سلیمانی هستند.
پرویز کرمی در آستانه اولین سالگرد سردار قاسم سلیمانی بیان کرد: یک سال از فراغ سردار دلها؛ سردار سلیمانی گذشت. مردم ایران به خوبی این سرباز ایران اسلام و ولایت را شناخته بودند که این شناخت خودش را در تشییع بی نظیر سردار دلها نشان داد.
وی با بیان اینکه تشییع سردار سلیمانی، در دنیا بی سابقه بود، افزود: همچنین میتوان گفت بعد از تشییع امام خمینی (ره) بزرگترین تشییع ملی مربوط به سردار سلیمانی بود که مردم با عشق، علاقه و انگیزه شان انجام دادند.
مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با بیان اینکه این تشییع با شکوه و با شعور حاصل شناخت مردم از سردار دلها بود، بیان کرد: مردم پس از شهادت سردار سلیمانی با ظالمان دین تقلبی آشنا شدند و احساس خسران برای از دست دادن این در گرانبها بیشتر و بیشتر شد؛ از این رو عشق مردم به سردار سلیمانی نه تنها فزونی یافت بلکه زلالتر شد که چه سردار سرباز پاکباخته ای در میان آنها زندگی می کرده است.
کرمی با اشاره به وعده «انتقام سخت» پس از شهادت سردار سلیمانی افزود: مقام معظم رهبری پیامی بر انتقام سخت از عاملان شهادت سردار سلیمانی دادند؛ حضرت آقا حرفی را بدون مطالعه، بدون مداقه و ایمان قلبی به شدن آن، نمیزنند به این استناد است که رهبری تنها فردی هستند که بیشترین اشراف و آگاهی را به حوزه علم و فناوری دارند و حمایتگر این حوزه بودند؛ پس یک بارقه امیدی در دل همه عدالت خواهان دنیا و خصوصاً ایرانیان پاکباز وجود دارد که در این راستا انتقام سختی صورت بگیرد.
افسران جنگ نرم و حوزه علم و فناوری تکمیل کننده انتقام سخت هستند
وی اضافه کرد: مقام معظم رهبریجلسات طولانی را با دانشمندان، شرکتهای دانش بنیان و جوانان موثر این حوزه دارند و اگر حرفی زدند به استناد رهیاب و برداشتی است که از این توان علمی دارند؛ ایشان میدانند افسران جنگ نرم و حوزه علم و فناوری تکمیل کننده انتقام سخت برای ضربه زدن به آمران و عاملان این جنایت ترور هستند.
مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با اشاره به اقدامات صورت گرفته توسط افسران و سربازان علم و فناوری طی یک سال گذشته، گفت: ارتقای بیشتر علم و فناوری در حوزه دفاعی، ارتقا در حوزه ساخت تجهیزات فناورانه و روزآمد، نوآوریهای مورد نیاز کشور بودند که با اطمینان و اعتقاد بیشتر در دل شرکتهای دانش بنیان دفاعی ما شکل گرفت و این جوشش، بروز و ظهور کرد.
کرمی با بیان اینکه اینها نشانه نوید دادن به آیندگان است، اضافه کرد: ظلم پابرجا نمیماند و ایران اسلامی به استناد اقتدار علمی- فناوری (اقتدار کشورها، دیگر تنها مساحت زیاد و ارتش ویژه و جنگ افزارهای فلان نیست بلکه تسلط بر قدرت تولید علم، تسلط بر مرزهای دانش، تسلط بر نواوری و ارائه آن به جامعه است) و دانشمندان خودش در شرکتهای دانش بنیان ثابت کردند که ما میتوانیم. نمونه این ما میتوانیم در کرونا و دستاوردهای علمی در حوزه پهپادها و حوزه دفاعی در بخش موشکهای نقطه زن است.
ایرانیان دانشمند ثابت کردند می توانند
وی ادامه داد: موضوعی که همه دنیا دست به دست هم دادند تا ایران اسلامی به آن نرسد؛ همچنین مواردی که همه دنیا تلاش کردند که ابزار ساخت آن و ادوات آزمایشگاهی، استانداردهای لازم و پروتکلهای باز آموزی به دست ایرانیان نرسد که مبادا در حوزه دفاعی به آخرین تکنولوژیهای روز مسلح و مسلط شوند؛ اما ایرانیان دانشمند و فناور به عینه ثابت کردند که «می توانند، داریم و می شود.»
کرمی عنوان کرد: اکنون چیزی که در تحلیلهای آینده فراسوی کشور ما قرار دادند این است که در برجام های آتی در مورد موشکهای ایران و سلاحها هم صحبت شود؛ پس حتماً نکتهای وجود دارد که آنها واهمه دارند و میخواهند آن را هم مانند دانش هستهای فریز کنند.
مشاور معاون علمی و فناوری افزود: آنها میخواهند مانند دانش هستهای ما را در تحریم و بن بست قرار دهند اما ما باید مانند خودشان بگوییم «کور خوانده اید» چون ما از نقطه رهایی گذشتیم .کسی که میتواند موشک نقطه زن ۲ هزار کلیومتر بسازد، آزمایش کند و داعش را در سوریه با موشک نقطه زن بزند یعنی خط تولیدی هم دارد که میتواند موشک ۵ هزار متر، ۷ هزار متر را قاره پیما کند؛ اما فعلاً نیازی نمی بیند؛ چرا؟ چون تمام این داشتهها را در راستای دفاع از خودش در مقابل تهدیدات بیرونی قلمداد میکند.
کرمی همچنین بیان کرد: شهید سلیمانی، شهید فخری زاده و شهدای هستهای ما ثابت کردند که مرد میدان هستند و ایران اسلامی در این مسیر همیشه شیرمردان و شیرزنان شجاع، مبتکر و فناوری را دارد.
گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به نقل از خبرگزادی مهر
پایان پیام